Tuesday, December 21, 2010

1 ... 2 ... 3 ... AKHIRNYA BARU 4 ..

Yeayyyyyyyyyyyy !! Akhirnya aku bakal memasuki sem 4 tak lama lagi... mmg tak sabar la nak hbskan sem utk diploma ni & cpt2 kawen..opss silap ..hee..cpt2 konvo.. aku mmg excited sikit bab2 konvo ni..tak tahu kenape.. byk sgt dugaan sepanjang 3 sem kat Uitm Kuala Pilah ni..baru 3 sem..blm lagi 6 sem..huhuhu..

Yang paling tak sabar nak masuk sem 4 ini adalah subjek untuk sem ni dah kurang weh....best2..  No more cocurriculum !!! haha..itu yg aku nantikan.. tahu2 jelah aku punye koko tu public speaking..jenuh aku nak berspeaking..speaking malay je pun tapi secara spontan..haaa...mmg hancur la especially aku yg suka ckp merepek2 ni.. tapi sepanjang 2 sem ambik public speaking dpt A tau..hee.. hasil berkat lecturer yg baik hati.. Bel (english) & ctu (agama) pun dah takde masa sem 4..beshhh..



♥ bkn pembaca berita tapi ex-announcer flight KLIA 

Alhamdulillah sepanjang 3 sem kat belajar kat sana keputusan aku adalah nampak peningkatan sikit.. cuma sem 2 byk main2...on9 sampai tak hengat..hancus jadinye..pointer menurun beb.. mungkin Allah nak menyedarkan aku supaya tak lalai lagi..Alhamdulillah.. "saya memang malas"..itulah hakikatnye..(*teringat roomate tulis kat whiteboard yg dia malas..haha.. "IKA MALAS" ..aku lagi la beratus kali malas dari dia)

sem 1 : encik DL baru lahir
sem 2 : encik DL kena bunuh
sem 3 : encik DL dpt nyawa baru

encik DL adah kekasih hati aku..tak sanggup aku nak berpisah dengannye tapi apakan daya dia dirampas orang .. hahahahaha.. dah2 cukup bebelan aku yg merepek ni.. pening aku nak baca..hee..

Bercerita pasal gambar pulak..baru 3 sem tapi gambar dah beratus-ratus..agaknnye dah mencecah ribuan kot..hee.. gambar dalam lab takyah cerita la..mmg byk sgt2..dgn gambar tissue2 lg ..experiment buat sikit ..posing bergambar je lbh..posing gila2 punye.. tapi aku takde la simpan semua gambar tu..  gambar berjogging petang2,gambar bersama roomate di bilik..gambar di kafe...gambar aktiviti luar...gambar di library..byk la sng cerita..huhuhu




♥ ambik angin ptg2 utk releasekn tension ♥



♥ masa utk cium2 pingat johan ♥

♥ gambar plg buruk..haha..explorace dip sains..johan ♥

♥ ade gaya ..haha ♥


♥ dpt keluar..bebas !! ♥

♥ masa sem 1..budak2 lagi..hee ♥

♥ budak comot makan aiskrim ♥


♥ pegi kenduri kawen ramai2..mkn free..syokkkk ♥

♥ bear aku,dia & kamu .. kita2 jee ♥
♥ sem 2...kls mlm byk time ni... ♥

♥ ssh & sng bersama-sama ♥

kata hati : pasang azam baru utk tahun baru ni ...

2 comments: