Tuesday, December 21, 2010

DON'T EVER TRY THIS STYLE !!

Hari ni aku nak buat entri sikit pasal photoshoot adik aku yg paling kecik,paling manja & paling ngade2..hee.. ok fine..nampaknye aku jeles disitu..haha.. tiada lagi gelaran anak bongsu perempuan kpd aku setelah adik aku dilahirkan di dunia yg serba moden ini..ceh ceh ceh... sebenarnye bkn photoshoot..saje nak bagi gempak padahal testing2 shawl je. Kalau photoshoot mestilah pakai DSLR kan kan..tapi ni pakai handphone DSLR je..ade ke?? haha

Ini lah masanya utk menunjukkan perubahan budak kecik ini sempena maal hijrah baru2 ini..haaaa..percayo la cakap den... Model si kecik ni bernama IYAZEE HUMAIRA BINTI AZHAR ... yang paling penting tarikh lahir dia sama dgn aku..haha..nak tiru je ye budak kecik ni..ke aku yg tiru dia..haha..ape2 je laa..





Don't try this style outside the home..hahahaha.. ade kesilapan pemakaian disitu nampaknye..hee.. jangan tiru aksi nampak rambut..huhu.. jgn salahkan ibu yg mengandung tapi salahkan kakak yg mengendongnye..wah wah..pandai gak aku bermadah..hee.. budak kecik ni rambut dpnnye tu mmg begitu..jadi disbbkan malas akaknye membiarkannye begitu.. nasib baik dia tak mengamuk time pakai shawl ni..kira ok la tu..





Masih pattern shawl yg sama cuma warnanye lain..warna pink..comel2.. si comel ni mendapat tajaan daripada akak aku sendiri iaitu izzatul atiqah ..kecik2 dah ade org sponsor..caya laaa.. Shawl yg comel2 mcm ni akak aku yg beli secara online di butik edast ..mcm2 fesyen ade..tinggal beli & bayar je..hee..


Mari kita saksikan gaya budak kecik ni!!!









Comel tak?? comel kan kan...haaa....ape lagi.. don't let this style & this baby face make u all cannot sleep..hee..


kata hati : dah lama gila tak update blog..bz makan & tido..haha

2 comments: