Thursday, December 9, 2010

NERVOUS SYSTEM KEJANG

Boleh ke nervous system kejang?? hahaha..aku main hentam je nak buat tajuk entri ape kali ni.. Risau gila menanti detik pukul 9 pagi pada 10 disember..tarikh bersejarah tu..bukan tarikh anniversary kapel ke ape..hee..tapi tarikh utk mendapat result.. agak2 result aku kali ni gempak tak..haaaaaa..tgu jelah 10 dis ye..

Nervous tissue terdiri daripada neurons..neurons ade 3 iaitu sensory,motor,& interneurone..haaa...ambik kau..skali aku ajar sains beb... padahal itu je yg aku ingat setelah habis final exam ...hahahaha..teruk giler aku ni..

Result sem 3 ni aku tak nak capai tinggi2..tapi mengharapkan lulus dgn cemerlang.. kalau ade rezeki Insya-Allah dekan dalam genggaman.. Belum dpt result lagi member2 aku dah janji nak belanja kalau aku dapat dekan...caya laa..sayang korang...hee..

Aku mengharapkan doa dari korang semua....cuak ni...risau giler..confirm malam ni aku tak leh tido lena... padahal tido berdengkur tak hengat dunia ade laa..hahaha.. ALL THE BEST TO ME & ALL MY FRIENDS !!

♥ all the best to scisis student 


cakap2: aku dapat kolej...yeahh... gembira..result kolej advance keluar dulu kali ni..hee

1 comment:

  1. da leh check laa fatin..fira da check pg td lg..hehe..gudluck ek..insyaALLAH dekan lg sem ni..dun worry k..:)

    ReplyDelete