Thursday, December 9, 2010

SYUKUR ALHAMDULILLAH

Lega sgt2 hati aku setelah mmbuang tahi mata pagi2 buta lagi semata2 nak tgk result final exam...excited bercampur nervous..hee.. tapi aku gagahkan diri jugak utk mmbukanye.. aku tgk semua orang buat status kat facebook yg menggembirakan...seronok pulak kalau hari2 tgk diorang hepi camni..

tadaaaaaaaaaaaaaaaaa....nah tgk..jgn tak tgk...



Aku tumpang gembira bagi pihak kwn2 aku yg dpt dekan okay..tahniah...dean list dlm genggaman..caya la korang.. Aku punye result mesti korang tertanya-tanya kan slps tgk result kat atas ni..tgk la sendiri..hee.. perlukan kanta pembesar utk mmbacanya..haha.. Alhamdulillah aku dpt result yg tidak menghampakan hati aku...

Terima kasih sgt2 kat lecturer yg bertungkus lumus ajar aku yg degil ni.,.hee.. kwn2 yg tak jemu ajar sampai aku faham..yg tolg kejut aku pagi2 buta utk study..hee..especially my beloved roomate ika & mieza..nanti fatin belanja fresh orange okay..hahaha..

♥ thanks ajar fatin..hee 


Kepada kwn2 yg tak dapat result yg diimpikan & kalau ade fail skali pun jgn putus asa okay..masih byk masa lagi utk perbaiki keputusan tu.. teruskan usaha lagi lps ni..kte belajar sama2 .. Jangan sedih2 tau...bykkan bersabar..

"Kejayaan adalah keghairahan untuk terus mencuba walaupun menemui kegagalan demi kegagalan"

Moto yg aku pegang time nak final exam hari tu..sbb aku pernah fail calculus masa test..huhu.. perkataan ghairah tu penting ye..hahaha.. Kata2 akhir ...gudluck for next semester...more struggle for best result..

cakap2: simpati tgk kwn2 yg fail ...sabar byk2 okay..

5 comments:

  1. congrats fatin..tinggi tu result tuk sem ni..apepun semoga berjaya kekalkan cgpa above 3 ok.

    ReplyDelete
  2. safirah & wani: thanks...
    prince: Aminn..terima kasih..
    sis: ok..Insya-Allah..

    ReplyDelete