Sunday, January 30, 2011

I HAVE THE BEST BESTFRIEND !!!

Aku takde idea nak bagi tajuk entri ni..tapi hentam jelah..dah malas nak fikir.. tajuk tak penting ..yg penting ape yg aku nak sampaikan ni..hehe.. Entri ni khas untuk sahabat2 aku yg terbaekkk..korg ade?? takde kan kan..hahaha.. kalau ade pun ade aku kesah..

Sebenarnye entri ni dah lama nak post tapi disebabkan masalah wifi yg amat slow & xnak bg upload gmbar.. dan juga masalah broadband yg lambat gilaaaaa.. so akhirnye aku post la jugak entri ni...

Dari sem satu lagi ktorang dah berkawan..bermula dgn perkenalan yg malu2..hehe... cakap sepatah jawab sepatah.. aku yg mula2 diorang ingat pendiam sebenarnye takde la pendiam pun..byk mulut ade laa..hahaha.. sama2 melalui 3 sem yang penuh dgn cabaran..sem 1 semua nampak okay je..bila dah sem 2 start ade pergolakan sikit tapi biarlah semua itu menjadi pengajaran untuk kami kami semua..

Haaaa baru2 ni ktorang pegi joging kat parit tinggi..kononnye joging la..padahal jalan2 kacau orang je lebih...hehe.. pinjam basikal orang jalan2 kat kawasan parit tinggi.. sempat singgah rumah ex-housemate..piqa..kat parit tinggi..





poyo kan kitorang..hehe



masing2 kebuluran...haha



tak sabar nak g joging ni !!!!



gambar ni tak edit ye...terkena silauan cahaya...hehe



Lepas dah agak2 maghrib ktorang pegi singgah makan kat kedai dpn pondok pak guard tu..pkul 7 baru pegi..bagus kan ktorang..haha. bgus la sgt..ko tak pikir plak ape org ckp time maghrib mkn kat situ..hehe.. yg penting ktorg balik cpt2 sbb nak solat maghrib..

Beberapa minggu yang lepas ktorang sambut birthday "perhiasan dunia" .. sape lagi kalau bukan duta produk Syahirah ni...hahaha.. Najiah Syahirah Mohd Yani.. hepi birthday jia..sempat lg kan nak wish wlaupn dah byk kali wish.. by the way,thanks for the delicious cake..sedapp..nyum..nyum.. Yess..yes..akhirnye ade geng ktorang yg dah msuk 20-an..hehe.. saya masih kanak-kanak yang berumur 19 tahun..lalala...






birthday girl!! krim kek yang dinantikan utk mencomotkan muka org..haha




sebelum muka masing2 dicomotkan..haha




Geng ktorang yang paling banyak budak kelantan..kalau borak memang tak hengat la keluar loghat klate tu.. Masa dulu yelah jugak tak faham..sekarang dah expert oh...dah blh oyak bahasa klate deh..hehe..

Nak combinekan 3 peristiwa sekali kat entri ni sbb dah lama sangat tak update..busy dgn assignment yang bertimbun..ditambah pula dgn masalah nak upload gambar ni..aku tak suka entri takde gambar..hehe

Cerita yg last skali pasal pemilihan jawatan kat blok kolej aku ni...SP4 yang cool..sebab satu je blok laki yg siswi berjaya bolot kali ni..hahaha.. Aku dipilih sebagai ketua aras..silap bukan dipilih secara sukarela..tapi dipaksa secara suka & tidak rela..hahaha.. boleh ke mcm tu..tak kesah pun..sbb bukan la berat sgt jawatan tu..




bak kata tok wan..muka yg penuh dgn lighting..haha...


Seterusnye jawatan ketua unit..haa..yg ni ade 2 orang geng aku yg terpilih.. first roomate baru ku..tasha.. lagi sorang peminat gula2 hacks iaitu mira..hehe.. Diorang ni memang suka nak jadi ketua unit...tak sempat nak interview nape diorang suka..hahaha..poyo jee..


tasha..peminat fanatik cter keroro (katak yg comel)...hahaha


mira yang slalu kena skandal..hehe


Jawatan yang paling terbaru untuk sem 4 ni ..iaitu 5S.. ape yg 5s?? ape lagi kalau bukan sepah,selerak,semak,selekeh,sampah..hahaha.. itu hanya rekaan ktorang.. sebenarnye 5s ni mcm jaga keceriaan blok kot..sapu sampah ke.. Yang terpilih irma,biela,husna..satu rumah gila kuasa...hehe.. irma paling bersemangat sekali...dia malu2 tapi nak sbenarnye ..hehe..


irma iza....i know ur fb password..haha..

biela,husna (5s) .. mira (ketua unit) ..









No comments:

Post a Comment