Monday, January 31, 2011

SWEET 20 !!

Sweet 20 Najiah Syahirah & Nur Amira !!!! Akhirnye korang dah berjaya mencatat sejarah antara geng kte korang yg "the oldest"..hahaha.. mcm xsesuai je nak letak sweet 20.. kalau 20 tu sweet lagi ke..hehehe.. tapi korang tetap sweet..huhu..

Pada 26 januari yg lepas kitorang dah plan untuk buat surprise birthday parti untuk jia & mira.. tapi ktorang sepakat dgn jia nak sambut birthday mira je malam 26 jan tu.. Petang2 tu kitorang tumpang sabrina sbb nak beli kek kat pilah..penat la fikir nak beli kek perisa ape..



thanks sab !!


Akhirnye aku & tasha telah sepakat memilih kedai kek LEMONVANILLA BAKERY.. beli 2 kek..kek blackforest untuk jia & kek blueberry untuk mira..

Bulu beri..eh silap..blueberry...hehe



jia terkejut ble tgk kek ni..


Malam tu berlaku dgn happening skali...memang kecoh satu blok tu..smpai ade yg tak puas hati..relaks la derr..baru pukul bape..org len tak kecoh pun..huhu.. padahal blm nak tido pun lagi kan kan..

Aku,tipah,tasha berjaya plan nak balas dendam kat irma..kitorang dah sediakan satu gayung yg penuh dgn air & tepung..dah mcm cekodok ...

Plan ni start dgn blackout kan rmh diorang.. time tu dgr la masing2 jerit..haha..yang tak boleh blah tu irma yg dah tahu rancangan ni pun blh jerit..hehe..  masa masing2 sibuk nak betulkan blackout tu..mira menjadi sasaran untuk kitorang baling tepung dgn air..

Time tu la irma pun kena..tipah dgn muka evilnye membaling gayung yg de tepung tu ke muka irma..caya laa tip.. habis la mira & irma basah kuyup bersama tepung & air di baju serta rambut..hehe

Lepas dah potong kek..nyanyi lagu..mula la start aksi mencomotkan muka dgn krim..irma paling kejam skali..sume orang dia nak kenakn..balas dendam la tu kononnye..hahaha..

Malam tu memang enjoy sgt2..thanks korang sbb membahagiakan hari2ku...hehe.. Semoga hubungan persahabatan kita akan berkekalan smpai bila2..Aminn!!

p/s: gambar semasa birthday tu tak dapat diupload sbb masing2 free hair time tu..huhu

kata hati: bestnye kalau ade orang buat surprise birthday parti untuk kita kan.. (^_^)

No comments:

Post a Comment