Friday, February 11, 2011

AKU WANTED !!

Yeahhhh..best gila bila jadi orang "wanted" ni..kononnye famous laaa... koya je..haha.. Wanted sbb ramai peminat kah?? kah kah kah... xdenye ramai peminat.. wanted sbb xbuat proses akujanji kat NR lagi..sebenarnye tak wanted pun...huhu..

Mira la bagitau kat tasha nama aku & tasha ade tersenarai dekat list nama student yg tak buat akujanji lagi.. bukan dah buat ke....ni akujanji ape plak.. aku ni kan budak baik..tak payah nak berjanji -janji ni...hehe.. Validation pun orang lain yg tolong settlekan..huhu..pemalas punye budak..

Lepas balik dari anjung ... anjung tu nama kafe kat UiTM Kuala Pilah ni... pastu pegi la tgk papan kenyataan jap..betul ke ada nama kitorang... kitorang klau bab2 yg mcm ni mls nak tgk..cuba notis pasal dapat makanan free ke...haaaaa..yg bab tu mmg laju jee masing2..hehe..




Tengok punye tengok..sekali dari jauh lagi dah nampak dekat list nama tu ade sorang kena highlight hijau..sorang lagi kena higlihgt pink... rupe-rupenye nama aku dgn tasha yg kena highlight.... kurang asam punye budak..sape la yg jeles dgn kitorang ni..tahu la nama takde..hahaha..

Tak boleh ke guna kaler highlight yg lagi terang dari tu..hehe..xcukup "TERANG" laaa.. Gua tak takut la ...setakat lu highlight nama gua guna highlight ape brg...haha.. dah higlight pastu siap tulis WANTED .. DIKEHENDAKI !!! hehehe...tak boleh blah laaaaa *ayat irma*....




Aku dah syak orang yg mungkin membuat keje yang tidak berfaedah ini ye..hehe..sebab kat sp4 ni takde orang lain yg berani buat keje mcm tu kat kitorang..hahaha.ade sorang ni je yg berani...bajet gangster la org lain tak berani nk buat ape2...hehe



SUSPEK DISYAKI

alolo comelnye...hehe..gadis hot !!

kata hati: baru baik dari demam...setelah berhari-hari tak baik..

No comments:

Post a Comment