Saturday, February 12, 2011

SYOK HUJUNG MINGGU DI KOLEJ !!!

Minggu ni aku tak balik rumah...ade jugak kwn2 aku yg pelik aku tak balik.. ingat aku ni homesick sgt ke nak asyik balik je..hehe.. hujung bulan ni baru balik..sebulan sekali ye.. memenatkan badan je kalau setiap minggu balik..



abaikan kasut yg bersepah !! hehe.. -gambar masa form 4-


Hujung minggu ni memang kitorang isi dgn sepadat yg habis...hahaha.. kenapa?? sebab taknak hilangkan rasa bosan didalam diri.. mujur la aku ade kwn2 yg memang sporting gila2... diorang memahami aku sgt2..hehe..beruntung kan aku..dah2..jgn jeles..

Start dgn hari jumaat..malam jumaat tu kitorang tgk movie KINGDOM OF HEAVEN di bk1... housemate aku pun pelik tgk kitorang pakai lawa2 malam tu..jarang nak nampak kitorang keluar malam2 ni.. effa siap tnya kitorang tgk wayang kat bahau ke seremban...hahahaha.. tgk wayang kat bilik kuliah jee...





Tapi mood wayang tu masih ade walaupun dalam bilik kuliah...dengan bekalan makanannye lagi...sejuk gilaa.. kena bayar seringgit je tgk wayang  ni..pastu siap dpt kupon aktiviti lagi..tak sangka plak ade kupon..hehe..

Kingdom of heaven ni yg aku faham la setelah aku tgk dalam keadaan yg blur..english dah la lemah.. movie ni pasal peperangan antara orang Islam & Kristian..memang best..rugi tak tgk..semangat juang untuk mempertahankan agama.. Strategi diorang memang mantap... Kira mcm perang salib la...

Tayangan ni mpp yg anjurkan...sempena malulidur rasul yg akan dtg ni.. Hari sabtu plak ade tayangan THE LAST PROPHET ..kitorang dah malas nak pegi.. nak duduk bilik senyap2 study..haha..tp tak study pun..huhu..

Hari sabtu hari yg paling best sgt2... awal pagi lagi dah bangon nak pegi jogging..dlm keadaan tak mandi pegi joging..hahahahaha.. temankan irma & tipah pegi joging.. joging utk sihatkan badan..tambahkn stamina..kurang kan ape yg patut..boleh ke kuruskan pipi?? hehe

Petang pulak pegi main badminton...main lawan dgn wani & mira... diorang ni baik mengaku kalah jelah..nak lawan dgn LIN DAN..hahaha.. irma CHONG WEI....hehe.. main badminton sambil buat banner utk maulidur rasul.. aku tolong tengok je..hehe..

Racket ade 2 je..jd yg lain main kejar2..dah mcm budak2..masing2 tak matang2 lagi..haha..sedarlah diri anda dah nak masuk 20..hehe.. pastu main jadi patung la...yg ni memang best sbb kena tahan gelak..ni semua ajaran irma iza..hehe..

Malam sabtu kitorang sambung buat banner..pegi bilik mira tgk video irma buat...lawaaaaaaa...tapi tersekat-sekat..buat CD cetak rompak ke..hahaha.. pandai irma buat video..nanti buat utk fatin plak okay...hehe..nak etek!!!(loghat kelantan) Banner baru siap sikit sbb masing2 dah kepenatan & dah comot...hehe..



baru siap sikit !!



Tipah buat tulisan khat maulidur rasul...nabila pulak lukis gambar budak laki & perempuan yg comel...comel gilaa.. aku,irma,tasha tolong kaler2 gambar dgn tulisan tu..disbbkan takde berus yg kecik...kitorang terpaksa guna bulu penyapu...kreatif kan kitorang...hahaha.. pasni mesti ade yg nak tiru..hehe

Mira,noorleen & husna tolong buat utk diploma sains punye pemegang..hentam jelah namanye..hehe.. mira tekun melukis bunga2 yg comel..

Banner ni baru siap sikit...nak tambah lagi ape yg patut..nak touch up yg comot2 tu lagi..hehe...Tak sabar nak tgk hasilnye..bangga sgt sbb hasil kerja ramai2..

kata hati : study utk organic chemistry...subjek yg agak susah utk sem ni...

No comments:

Post a Comment