Friday, March 4, 2011

30 SOALAN YG HARUS DIJAWAB ..

Kali ni aku di tag lagi sekali oleh akak aku...dia takde la ckp nak tag aku tapi dy ckp sape yg sayang dia kena jwb soalan ni..jadi aku jawab la.. kang tak pasal2 dia ingat aku tak sayang dia..hehe.. JOM JAWAB 30 SOALAN NI !!


gmbr masa umur 18..skrg dah 20..









1. Bekas kekasih saya adalah :
seorang manusia..haha..tu sudah semestinye..


2. Saya sedang mendengar :
lagu Bruno Mars-Greenade


3. Mungkin saya patut :
siapkan keje saya yg berlambak dari menghadap laptop utk on9 fb & update blog..hehe


4. Saya suka :
makan AYAM !! hehe


5. Sahabat-sahabat baik saya :
semua gila2 mcm saya..sporting & tahan kena buli... pastu suka borak2 cerita merepek..haha..


6. Saya tak paham :
nape kawan aku gila sgt dgn laki yg ade 6packs..hahaha


7. Saya kehilangan :
penyepit baju....tu pun nak curi ke..ish ish ish..


8. Ramai yang berkata :
Fatin Zulaikha Azhar
famous dekat fb.. bila plak aku famous ni...HAHA..


9. Makna nama saya :
kalau aku bagitau korang jgn ckp aku riak plak k...hehe..

maksud nama Fatin - yg cantik menawan ... Zulaikha - kecantikan yg menawan ..mcm sama je kan..ntahlh..tu la yg aku dpt bila cari mksudnye..


10. Cinta itu adalah:
perasaan sayang kat seseorang...


11. Di suatu tempat, seseorang sedang :
memerhatikan aku & dtg kat aku tanya nama & no fon... sori saya tak berminat.. trauma gila kejadian kat Giant Senawang..huhu


12. Saya akan cuba :
rajinkan diri turun setiap petang main badminton belakang SP4...bakal pengganti Lin Dan ni..haha 



13. Ayat SELAMANYA membawa maksud :
sampai saya menutup mata...


14. Telefon bimbit saya :
setiap hari akan berbunyi sama ade mesej atau kol..kalau takde bunyi mcm pelik je..hehe


15. Bila saya terjaga dari tidur :
tengok2 bantal busuk dah jatuh bwh katil..betapa ganasnye tido..hahaha..


16. Saya paling meluat apabila :
orang yg tak kenal nak jeling2 kat aku..


17. Pesta/Parti adalah :
situasi yg sgt bising...


18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
aku tak suka haiwan ape2 pun..jd
kucing parsi comel kot..hehe


19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
masa kanak2...main masak2,kawen2..... xyah pening2 nak belajar mcm skrg..hehe


20. Hari ini :
aku bangon awl sbb nak update blog..bagus sgt smpai xmandi lg..hehe


21. Malam ini saya akan :
makan,msj,tido..buat lab report..


22. Esok pula saya akan :
sambung buat keje...byk tu..smpai thn dpn pun xsiap..


23. Saya betul-betul inginkan :
orang sekeliling aku blh terima aku seadanye...


24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
terkejut sbb masih pakai baju tido semalam..HAHA


25. Pusat membeli-belah atau arked permainan :
shopping complex la tmpt yg best wlaupun takde duit..hehe


26. Makanan Barat atau Jepun :
Barat kot..tak suka sgt benda yg mentah2 ni...


27. Bilik yang terang atau gelap :
gelap...tingkap tak buka pun xpe..


28. Makanan segera adalah :
makanan yg dimakan bila nak cepat & bila dah jemu mkn mknan kat anjung..hehe


29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang ?
Jgn lupa nama saya Fatin Zulaikha Azhar !! hehe


30. Siapa yang anda nak Tag ?

kali ni nak tag Nur Aidilia Fitri ... Nik Dean ... Ain Najihah ..


kata hati : aku dah upload semua gmbr...tinggal nak taip sikit pastu blh update blog..yeahh..akhirnye..

2 comments:

  1. nanti tag org jawab soklan2 yg mudah ...

    org ske jwb2 ni ... ha ha ha

    ReplyDelete
  2. nti org reka sendiri ..skrg bz la..hahaha

    ReplyDelete