Saturday, March 26, 2011

JOIN BLOGLIST MAN YUSOEF



Blog Man Yusoef tak best sebab lukisan mcm budak2.............................................tapi comel.. aku pun tak pandai nak lukis mcm tu ...npk sgt kan aku tak sekreatif man yusoef ni.. sebenarnye byk kali aku trpaksa taip nama man yusoef ni..ejaan YUSOEF tu sgt unik.. suka tgk lukisan yg comel2 ni...haish tergugat aku dgn dia ni...opss tergugat dgn lukisan dia..hehe..




sape ye aku nak tag... aku nak tag kawan baik aku la.. Eika Amin .. ika,jom join the club..hehe..


p/s: dah lama xupdate blog bukan sbb xde idea nak tulis tapi nak upload gmbr xdpt2 dr hari tu.. :P

No comments:

Post a Comment