Tuesday, March 8, 2011

MALAYSIAN TECHNOLOGY EKSPO 2011...DAH TERLAMBAT !!!!

Memang dah tersangat lambat ye utk cerita pasal "MALAYSIAN TEKNOLOGY EKSPO 2011" ni.. haish betapa teruknye aku ni.. tapi disebabkan gmbr pegi ekspo ni terlampau byk .. so ape salahnye kalau aku share cerita aku dgn korang semua kan kan...hehe

Ekspo ni berkaitan dengan  inovasi...kiranye semua rekacipta akan ade kat ekspo ni.. aku pegi pun bila kawan2 aku cakap ade lagi kosong..ikut budak KELAB INOVASI.. kebanyakannye junior yg pegi..senior2 mcm aku ni menyibuk je sebenarnye..haha..






Ekspo ni berlangsung di KLCC .. tapi takde la kat tempat yg shopping2 tu.. ade la kat bangunan lain.. Akhirnye dapat jugak update cerita ni setelah berusaha sekeras-kerasnye meng"upload" gambar menggunakan wifi...Ni semua cerita 2 minggu lepas punye..hehe..


DR. K.A pun masuk competition innovation ni..wakil UiTM okay..



Time ni kitorang excited gila2 nak belajar bahasa orang yg bisu & pekak .. senang jugak belajar benda ni... tapi dah lupa..haha.. kesimpulannye practice make perfect !! hehe..




Time abg ni explain sebenarnye kawan aku tak fokus pun ape yg dia cakap...diorang cuma fokus pada kehenseman abg ni je..hahaha.. dah terbukti  ye.. Abg Adel ni wakil UTP..nama dia mmg sangat unik..








Pertunjukan robot yg paling kitorang tak sabar nak tengok sebenarnye...hehe.. yang paling comel robot kat atas ni..MURATA BOY ..rekacipta jepun.. 


Ni la gamat yg paling besar aku pernah tengok secara live... 
serius besar gila... lagi satu menggelikan..haha.. 


Gambar kat booth UiTM ... DR K.A buat software utk kira carrymark...
Lecturer blh la guna software ni..



Ni baru gambar kat dalam tempat ekspo tu... gambar kat tempat shopping lagi banyak walaupun shoppingnye tak..haha.. tunggu sambungannye bila aku betul2 free..free from flu..hehe..terseksa nak taip bila selesema ni...


p/s : tak sabar nak LDK..haha..memang tak la kan...

2 comments:

  1. giler besar gamat ...

    klu kite simpan tu , seumur hidup boleh ubat ubat gamat kan .. heeeee

    ReplyDelete
  2. beli aquarium besar la..baru boleh bela..pastu jual..mesti kaya..hahaha

    ReplyDelete