Tuesday, March 8, 2011

MARI BERFOYA-FOYA DI KLCC !!

Berfoya-foya dengan kawan2 ni memang hobi aku..lagi2 bila dpt trip free ke KLCC .. dpt jugak hirup udara segar di luar sana..hahaha..Gambar kat entri ni semuanye dekat KLCC .. bukan kat KLIA okay..hehe..

Sori sbb ade lagi gmbar kat ekspo yg tertinggal..haha.. ade banyak lagi..ade nak dekat 200 kot gambar tapi upload sikit jelah sbb yg lain gambar syok sendiri..haha.. Kang ramai tak tahan nak baca blog aku ni...tak pasal2 blog kena hack..hahaha..blog blh ke kena hack?? persoalan yg tak dapat dijawab...


tanganku yg paling comel sekali..haha..yg ade gelang hitam tu .. :P *perasan*


perasan tak baju aku dgn mira sama?? dua2 belang merah hitam..
mira mmg suka pakai baju sama pattern dgn aku..hehe

anak sape la yg terover excited tu ye...hahaha..
gambar ni aku yg paling nampak menyerlah sekali..

bukan aku yg paling kecik sekali...HAHA..

kalau boleh semua tempat kitorang nak ambik gmbar..
fon sape la yg jadi mangsa ni..hehe..

First sekali tempat yg kitorang tuju lepas masuk KLCC shopping centre ialah kfc...masing2 muka nampak sgt kebuluran...hehe... Sebelum masuk kfc..bergambar dulu dgn maskot kfc...hehe.. mula2 segan jugak nak ambik gmbr sbb majoriti kanak2 je yg ambik gmbr dgn maskot ni..tapi kitorang pun kanak2 jugak laaaaa...hahahaha

Bukan dpt bergambar je..siap dpt belon percuma lagi... serius dah dpt feel sebagai kanak2 ribena..hahaha.. tak dapat nak letak semua gambar kat kfc..line wifi teramat slow...hehe.. 


semua dapat masuk dalam gambar ni..SYOK !!


alahai comelnye "Sitiey Pretty" ...hehe



gambar muka kekenyangan makan ayam !!
ayam feveretku..haha..

gambar tak jelas sgt...tapi boleh la nampak muka aku tu...hehe..


balik ambik gmbr kat luar pulak...
layan kan jelah kitorang ni... :P


who are the tallest and the shortest one?? lalala~ who am I?? haha..

Next, yg bawah2 ni semua gambar yang tak disengajakan..hahaha.. dah alang2 jalan ape salahnye ambik gmbr utk dijadikan kenangan kan.. ade la jugak gmbr yg boleh diletak di blog ni daripada entri aku ni kosong tanpa gambar...hehe...





nak bear yg besar gila tu...hahaha.. lebih besar dari aku tu... :P



Amira Yaa yg koya ... :P



rehat sebentar untuk ambik gambar...
irma ckp pose biela paling hot sekali kat gmbr ni...hahaha


buruk gila bila tiga2 anak dara ni mencangkung..hehe.. *sila abaikan*

dapat bergambar kat banner aquaria pun jadi la..hehe..
gambar kat kawasan petrosains ..

sesi bermesra bersama rakan !! HAHA


gambar ni main ambik je..tak tahu motifnye ape...hehe


Tasha & her best roomate...hehe..
takyah tahu nama roomate tasha yg baik tu sape...haha
Sementara nak tunggu bas yg cakap pukul 3.30 sampai tapi tak sampai2 jugak..kitorang pun pegi la bergambar kat bawah dekat kawasan AQUARIA KLCC !! Aquaria ni memang best...dah pernah pegi time sekolah dulu jadi tak terasa nak pegi lagi sekali pun.. pegi sekali cukup la...


irma pandang kat kamera yg mane??
biasalah gadis cun ramai peminat..hehe


tak nampak sgt lampu2 yg lawa kat kaki kitorang...
sambungan gmbr di atas sebenarnye...hehe..


Ekspo tu kat dlm bangunan ni la..KLCC jugak.. 


thanks for viewing my unpredictable writing on the blog !!! hehe..

p/s : hari ni aku dpt mc satu hari... Akhirnye mr foo berjaya dipujuk oleh kitorang utk postpone kls ke minggu depan... basuh baju !!! :P

No comments:

Post a Comment