Saturday, March 5, 2011

MUNGKIN TIDAK AKAN BALIK !!!

Saspens je tajuk entri aku ni kan...huhu.. dah2..jgn nangis dulu..mcm ade org nak nangis je...  saje "gelenya" nak buat tajuk entri mungkin tidak akan balikkkkkkkkkk selama 2 bulan... first time weh semenjak dr sem 1 lg..ni la julung2 kalinye aku tak balik selama 2 bulan...hujung bulan 3 baru balik...

Baru2 ni plak ade desas-desus mengatakan yg kat kolej aku ni ade "OM" ,..APE TU OM?? OM tu singkatan kpd org minyak...serius takut gila... sape yg tak takut...melibatkan maruah seorang wanita... tolong la faham yg benda ni dah heboh satu kolej.. sampai kan kitorang mlm2 dah takde kacau2 budak laki kat sp3..haha..kantoi..






Betul ke kalau kita pinjam baju budak laki yg tak basuh lagi dan yg paling penting peluh masih melekat di baju tu...org minyak tak kan kacau kita.....hahaha..sape yg rasa nak bg pinjamkn aku baju tu sila hntr ke sp4 okay..hehe...  mcm2 tips yg aku dpt dr kwn2 utk elak OM tu dtg...ade yg suruh ambik jantung pisang..bela ikan puyu..mane aku nak dpt semua ni weh.. yg aku buat cuma tampal surah Al-Mulk kat tingkap & byk2 baca ayat Al-Quran...mlm2 tido dah tak tutup lampu..

Sejak akhir2 ni mmg aku dah jarang update blog sbb aku busy gila dgn assignment yg berlambak...pastu kena buat lab report chem 3,lab report bio smpai 4 lagi...kena buat past year..test..quiz lg... tak ke boleh jd pandai aku ni?? haha.. dah2..xdenye..aku ni mmg sejak azali pemalas orgnye.. Stress dgn lecturer yg suka pilih kasih kat budak laki je....perlu ke mcm tu...HUH..


kami MEMANG suka LAB BIO !!! tolong la faham..hehe




ni experiment berlagak ala-ala doktor..hehe


group member aku...4 org jee...


tgk video bedah tikus ramai2..syok walaupun lenguh berdiri 1 jam..


blh caya ke ni gmbr candid..haha


dlm bekas ni ade liver tikus,ovary tikus,pancreas ade kot...
intestine...semua organ dlman tikus tu ade kt dlm ni..


sir zaini sporting gila layan budak kls A2..siap nyanyi lagi...hehe..
jgn jeles ye A1...kls ktorg all girls...hehe


lps dah takde benda nak buat...ktorg pun main check tekanan dalam darah...
aku punye Alhmdulillah normal..
klau nak tahu normal ke tak..yg bahagian atas tu 110..
bwh 70...yg aku punye ni kira masih normal la..


masing2 berebut nak check tekanan darah...
yg tekanan darah tinggi tu check smpai 3 kali..DEMAND ...haha


ni contoh tekanan darah yg tinggi..HYPERTENSION !!! sape punya la ni ye..
plz SAY NO TO "GARAM"..haha


Memang best tak balik sbb boleh duduk kolej borak2 dgn kawan...ptg2 main skipping dgn badminton kat belakang SP4... tapi aku rindukan dua org adik aku yg paling kecik tu... hari tu jumpa humaira pun dia hampir tak kenal aku..hehe..menunjukkan betapa lamanye aku tak balik rumah ...


hazeeq & humaira ..lawa rambut humaira..hehe


IYAZEE HUMAIRA


HAZEEQ KHUMAINI

p/s : aku nak balik sbb stress banyak keje ... :P

No comments:

Post a Comment