Saturday, March 5, 2011

REVOFIESTA BIKIN GUA TAKNAK BALIK !!

Sepatutnye aku balik rumah minggu lepas..tapi disebabkan program REVOFIESTA kat UiTM aku ni..benda ni menarik aku supaya tak balik.. banyak gila aktiviti sepanjang minggu revofiesta yg membuatkan aku teruja nak join..serius best weh..

JOM2 tengok gambar..aku ceritakan satu2 tentang gmbr yg aku curi2 ambik dari page MPP ..hehe



PERASMIAN REVOFIESTA

senam seni kat atas bumbung anjung...nak bagi gempak !! hehe...


yg ni aku kena support..sbb ade 3 org kawan aku
 join tempur tanpa senjata ni.. Caya la KOMANDER !!


part ni yg paling aku benci...
acara merebut kupon aktiviti...tersangat la best...haha



wakil SP4 brgambar dgn  bunga kertas...
npk tak aku yg sebelah kiri pakai baju belang merah hitam ..


MALAM EKSPRESI SISWA


pentas MALAM EKSPRESI SISWA...mcm konsert artis terkenal..hehe


tak ingat la ni band ape..main letak je gmbr ni..hehe



LAST MINUTE CALL ... band ni la yg aku minat... sbb ape??
 sbb ade acap kot..haha.. tak la...sbb acap memang pandai conquer pentas tu smpai habis..
lompat sana lompat sini... TRADEMARK acap yg aku ingat malam tu say YEAHHHH  .. HAHA..
lagi satu ni la satu2 band yg vokalisnye minum air time nyanyi...jaga suara ye encik artis.... :P

sesi penyampaian hadiah... muka hepi bangat deh...HAHA 

kategori solo & band dua2 kos bisnes yg juara... CONGRATS BMA !!!

PILIHANRAYA JPP

Pilihanraya Jpp ni berlangsung time minggu revofiesta jugak..klau tak silap hari selasa...lupa la..lama punye cerita.. seluruh cawangan UiTM buat pilihanraya ni.. SILA UNDI SAYA !! hehe..itu jelah yg aku npk sepanjang program ni berlangsung... aku undi org yg aku rasa betul2 layak..tapi org tu tak menang..huhu.. guna proses e-voting okay...hehe



tgk gapo tu biha ?!! hehe..

aku paling cpt dpt kertas no untuk undi...
untung laa nama start huruf F.. huruf N kena beratur dulu...haha


abaikan lif yg slalu rosak di belakang tu..hehe





KAMI SUDAH MENGUNDI !!! Haha..

FASHION SHOW.. "VOGUE WITH PRIDE & DISCIPLINE"

Jumaat malam kitorang pegi tgk fashion show..tema pengunjung yg datang ialah BLACK,WHITE,GOLD...tapi ikut suka hati nak pakai kaler ape ye.. aku pakai serba hitam... kalau tak nampak muka aku yg dah sebati dgn kaler baju sila jgn tengok..hehe


kitorang org yg first sampai kat Bilik Seminar..excited punya pasal...HAHA


brgambar dgn slh seorang model.. IDA !!!



penonton yang terawal akan dpt cupcake FREE... sedap !!!

model yg ni kawan aku minat..mungkin cara dia jalan kot..hehe..


yg ni classmate aku punye roomate...budak ladang...ida lawa.. :P


dah mcm baju hujan aku tengok budak ni pakai..hehe
boleh ke pakai legging ... no komen.. 


serius vogue gila budak ni...style ape pun aku tak tahu..


kawan aku ni wakil dip sains.. okay la... GO ZHAF !!


aku suka gaya izni..dia selalu ckp dia tak lawa
 tp aku tgk dia not bad la..cun ape..hehe


wawa ni pandai buat mimik muka ala-ala model terkenal...
muka sombong tapi boleh tahan hebat..


aku taknak komen yg ni...slh sorg model laki..

menunggu giliran utk catwalk...

CERAMAH HALAL HARAM -kelab pengguna-

Ceramah yg ustaz hisam sampaikan memang best ..ceramah pasal makanan halal & haram... KFC tu halal okay.. lagi satu kicap sebenarnye tak elok sbb byk pewarna tapi aku makan je..hehe.. pastu ade perasmian SAY NO TO PLASTIC BAG.. aku pun say no jelah..padahal guna plastik memang tak ingat dunia la..






muka hepi dpt makanan FREE !! HAHA..




PENUTUPAN REVOFIESTA 

Revofiesta sudah pun berakhir...sedih gila sbb dah takde aktiviti yg menyeronokkan di hujung minggu.. minggu dpn ade LDK?? Arghhh tak suka ldk..takde kawan..haha.. harap ade lagi REVOFIESTA ni sebelum aku grad & sebelum aku meniggalkan UiTM Kuala Pilah ni..hehe

skrin besar masa penutup REVOFIESTA !!

p/s : rajin kan aku update blog..dalam masa sehari ade 3 entri... kalau tak dapat upload gmbr jgn harap aku nak update blog..hehe

No comments:

Post a Comment