Saturday, March 5, 2011

SCISIS STUDENT !!


Entri ni dah basi utk diupdate....tp aku ttp nak update sbb kwn aku yg paksa..hahaha.. padahal saje nak bagitau korang2 semua yg dip sains juara perarakan maulidur rasul hari tu...yeahhhhhhh..itu yg dinantikan oleh kitorang.. SBB APE?? sbb kitorang yg buat banner yg comel2 tu...hehe..

Ade yg ckp budak scisis ni nerd...NERD KE?? bukan orang yg nerd ni jenis pendiam ke...sentiasa rajin belajar...rajin jumpa lecturer.. klau aku yg mcm tu...memang dalam mimpi jelah jawabnye.. Untuk pengetahuan semua tak semua budak scisis nerd..dan tak semua budak kos lain tak nerd okay...


SEBELUM DIKALER ..

LIHATLAH HASILNYE.. dah comel  !!!

sori terlampau GIRLISH ..haha

SCISIS JUARA !!! nasib baik tak npk baju aku..hehe
tak sangka akan menang..

SCISIS tu sebenarnye utk budak kos diploma sains.. "SOCIETY OF SCIENCE" ... klau budak ladang PLANTERS ... pagi2 jumaat budak planters ni memang akan mengejutkan ktorang dgn lagu planters tu..best gila...haha.. walaupun sampai ke hari ni tak faham ape perkataan yg diorang nyanyi...sebutan tak jelas...





Dah2 taknak cerita pasal scisis lagi.. aku nak cerita aktiviti yg aku selalu buat klau boring ptg2 kat kolej.. Yg paling kitorang rajin keluar joging kat parit tinggi... joging sambil menikmati pemandangan tahi lembu yg ada di sepanjang perjalanan...hahaha


gambar kandid yg sgt comel..haha.. *perasan*



WHO WILL BE THE NEXT TOP MODEL OF SP4??
 yg baju oren no 2 dari kiri...HAHA



aksi lompat...
nampak tak aku yg mane satu?? hehe


tataaaa... nak balik !!! muka penat deh..

p/s : harap bersabar membaca blog aku okay... :P

No comments:

Post a Comment