Monday, April 4, 2011

MINGGU NI SANGATTTTTT BUSY ....

Walaupun minggu ni sangat busy dgn test semua tapi aku sempat jugak tgk ABPBH online tv menggunakan wifi yg sangaaaaatttttt laju ye...tolong la faham..hehe.. siap letak laptop kat ruang tamu semata-mata nak dptkan line wifi yg laju tapi hampeh... aku puas hati la Shaheizy Sam menang..dpt jugak tgk yg last tu...

Tengok on9 ni boleh tahan best tapi kena banyak sangat bersabar...jgn mencarut okay..tu yg penting..hehe.. banyak kali buffering...serius rasa nak hempas je laptop ... :P





Minggu ni busy sangatttt sangaaatttt...  first kena siapkan folio chemistry..buat past year.. pastu test yg berlambak minggu ni... aku terpaksa korbankan sikit masa tido,makan,masa skodeng orang..hehe...dan yg paling sedih sekali minggu ni tak dapat nak turun main badminton mcm biasa...tunggu jumaat petang baru aku free...nak dekat final ni mcm2 keje kena buat..

ISNIN - Study + Siapkan past year chm
SELASA - Test BIO 250
RABU - Test CHM 257
KHAMIS - Presentation CSC 134 + kelas pack gilaaa...
JUMAAT - Hantar past year chemist + Test CSC 134


Disebabkan minggu ni busy dan minggu2 seterusnye....bilik aku dah confirm bersepah...serius takde masa nak kemas bilik...hehe..padahal pemalas... doakan aku dapat jawab test okay...hehe..

tabung doraemon ku.. :P


katil sape la ni yg bersepah...hehe


aku PEMALAS...fine...

p/s : perlukan masa untuk menyesuaikan diri dgn keadaan yg busy ni..

No comments:

Post a Comment