Saturday, April 16, 2011

UNTUNG LAA SAMBUT BIRTHDAY KAT U..........

Gambar semua ni dah agak lama sebenarnye...tapi disebabkan takde masa nak taip pastu nak upload gmbr...skrg baru la free skit setelah berminggu-minggu siapkan keje yg tertangguh... nasib la buat keje last minit kan... :P

Sekarang ni aku tgh study week...jadi curi sikit masa utk taip entri ni jap..kalau dah balik rmh nti aku dah malas nak cerita gambar ni lagi..hehe..

Bulan 3 yg lepas kitorang memang dah planning baik punye sambut birthday 2 org serentak...birthday mai & biha... mcm tak sah kalau tak smbut birthday kawan baik ni..start plan dr tgh mlm lagi...dah komplot buat2 lupa birthday mai... 

Masa nak pegi kls time tghari tu blh plak terkantoi sikit sbb ade kwn mai ni wish birthday dari jauh lg... time tu la mai nangis sbb sedih kitorang yg kwn baik dia pun tak ingt brthday dia...(buat2 tak ingat sbnrnye).. Kitorang pun terpaksa la berlakon minta maaf kat mai sbb lupa sgt  birthday mai..




pemain bersama pengadil ...HAHA

Petang tu mmg kitorang dah plan nak ajak mai makan nasi kat blkg blok...siap berkelah lagi..takde org pernah buat tau..bentang tikar semua..hehe.. masa tu mai tak sedar pun kitorang nak buat surprise birthday utk dia..

Sebelum makan tu main badminton dulu....time ni la irma berlagak jadi pengadil..hehe.. :P Barang2 utk surprise birthday biha & mai ni adalah 2 biji kek,3 gayung berisi tepung...semua kitorang dah sorok dr awal lg...


Jom2 tengok gmbr sepanjang sambutan birthday MAIZATUL AKMAR & NURUL SABIHA !!!


LOKASI : BELAKANG BLOK SP4
MASA: 6-7
TARIKH SAMBUTAN : 14/3/2011
ORANG YG PLAN BIRTHDAY : fatin,tasha,irma,mira,nabila,jia



time ni semua org tengok kitorang mkn...PELIK SANGAT KE?? :P


budak yg paling kejam sekali dlm sambutan birthday...
tak kira la birthday sape2 pun.. :P

MAK BEE ..nama glamour biha...HAHA... ayat dah tua tu tak blh blah...
biha paling trkejut sekali sbb birthday dia dah lama
 
sebenarnye tapi kitorang tak sempat nak smbut..


Puteri palsu,..HEPI BIRTHDAY MAI..
BLUEBERRY MY FAVOURITE...

comel kan kitorang,., eh COMOT laaaa sebenarnye... :P


seronok main tepung...muka hepi je semua..

tak sabar nak makan kek blueberry.. :P

macam sambut birthday aku plak...HAHA..suka menyibuk..

kitorang mmg manja...HAHA..
 birthday girl suap kek kat kitorang semua.. 

SAPE YANG PALING COMOT SEKALI?? cuba teka... :P

takde sape yg terselamat dari terkena krim kek..:P

SEMUA SPORTING...besttt...

kek blueberry dah habis...kek blackforest kurang sedap...

suka ambik gambar muka comot,...takde la npk hipokrit sgt KAN...


gambar yg paling aku suka...


TAMAT !!! masa utk kemas & balik...

p/s : teringin nak sambut birthday kat u dgn kwn2...tapi birthday aku selalu masa cuti sem..

No comments:

Post a Comment