Sunday, April 17, 2011

VC DATANG PILAH !!!

Tak perlu nak bangga sangat yg VC dtg pilah...kemungkinan UiTM Negeri Sembilan ni UiTM yg last dia pegi..hehe..ape2 pun thanks to UiTM's VC (Vice Canselor) ...Dato' Ir Sahol Hamid Abu Bakar yg sudi melawat kampus kitorang..hebat tak aku ingat nama penuh dia....HAHA..

Siap bagi kata2 semangat lagi yg kampus kitorang akan ada DEWAN lagi 2 tahun...2 TAHUN OKAY...masa tu aku dah pegi kampus lain pun..tak sempat nak rasmi dewan baru..HAHA..

Rabu yg lepas VC dtg melawat kampus kitorang yg kecik ni...kecik2 pun best ape..korang yg tak pernah study kat pilah je yg tak tahu ape yg best kat sini..hehe.. Start pukul 2 ptg kls dah dibatalkan...setiap kos kena buka booth utk VC melawat...

Setiap kos pakai baju ikut kos masing2 masa hari tu....macam planters pakai baju korporat warna hijau....foodtech pakai baju korporat kaler biru hitam.......yg paling penting sekali SCISIS pakai baju baru weh....TSHIRT kaler biru utk 1st GEN.....kaler coklat...3rd GEN ..2nd GEN je ngada2 taknak beli baju....... bau kedai lagi tu.. :P



sementara menunggu kawan2 yg lain..

SCISIS NO 1...HAHA..sesuka hati je.. :P



VC tgh khusyuk tgk budak bisnes menari....serius diorang sexy.. :P


student bersalaman dgn Dato' Sahol ...


semangat baju baru..HAHA..


kitorang dapat duduk seat dpn..dah mcm seat VVIP plak rasanye .. :P


ni kat booth Scisis... VC tgh main game..game puzzle logo SCISIS.. 

kami dari kos DIPLOMA SAINS.. 

habis la ZHAFRI kena soal.. :P

bersama KETUA PROGRAM DIP SAINS.. Miss Mardiana..

Orang Kuat DIP SAINS.. Presiden,Ketua Program,Naib Presiden.. 




kawan baik .... MIRA,IRMA,BIELA

bila dah penat menunggu ...







dah tak dapat nak cam yg mane aku...hehe

credit to TASHA ....
thanks ambik kan gmbr ni walaupun tasha tak masuk.. :P

3rd GEN dip sains.....betapa ramainye peminat Dato' Sahol ni..hehe :P

p/s : yg paling jahatnye diorang cakap Dato' Sahol ni pakai rambut palsu..ish3..tu rambut betul dia la..cuma tebal je.. :P


2 comments:

  1. eh , jap .. akak baru nak tau .. kek kualo pilah ado UITM ek ??? hakhakhakkkk ... da manyak kali lalu tak pernah pasan pun..

    ok , nmpk sgt kampus ko tak glemer dik !! Bhahahahah ..

    peace ... dr akak yg suka kacau kakak izzatul kau !! hik :D

    ReplyDelete
  2. memang xglamour pn kak kampus ni...dekat kwsn jerat cina plak tu..hehe.. memang dlm sgt smpai org xperasan...

    kalau rajin mai la singgah UitM Kuala Pilah..hehe :)

    ReplyDelete