Wednesday, May 18, 2011

LAGI SEMINGGU LEBIH JEEEE.............


 Ni la bilik aku dari sem 3 lagi... dan sampai ke sem dpn ni aku akan duduk bilik ni.. sem lps baru cadang nak jahanamkan tilam tu..biar budak junior dpt tilam yg hancur..haha..kejam gila kan aku..nasib baik tak jadi buat..

Kalau korang perhatikan gambar ni betul2..nampak kan bilik ni bersepah ..gara2 final exam hari tu..sampaikn laptop aku berpindah ke katil org lain..Yang paling penting sekali perasan tak aku yg kat sebelah kanan tu..terpaksa tutup pakai garfield sbb tak pakai  tudung..hehe.. :P


Kalau dah nama pun ambik kos diploma sains.. memang tak lari la dari makmal setiap sem..

Makmal memang sgt best..dpt pakai lab coat..dpt la berangan jadi doktor kejap..hahaha.. makmal la masa utk enjoy sbb blh main2 sikit tapi bila buat report...serius rasa malas tu membuak-buak..adoiii... ambik gambar memang kitorang rajin..hehe.. :P
 


Perkara yg paling aku tak suka ialah bila lecture waktu petang..mengantoknye takyah ckp la kan..

Aku salah seorang pelajar yg selalu tertido dalam kls..tapi xsengaja okay..hehe.. nasib baik sir tak marah...

Saat-saat kls cancel la aku suka sekali...blh sambung tido kat bilik..haha.. nampak kan yg hobi aku memang tido & tido jee... :P




 Aktiviti aku sebagai pelajar bila ada masa lapang ialah main badminton.. kawasan main mestilah belakang blok kolej aku..blok SP4..

Masa awal2 kitorang main dulu takde pun ramai sgt yg nak main badminton..semakin hari semakin ramai pulak yg main badminton ni..

ni gambar kandid masa main badminton..yg baju putih tu aku..kitorang main memang ganas sampai shuttle pun banyak hancur.. :P



Masa minggu final exam hari tu sekali sekala aku dgn geng2 aku turun la belakang blok untuk release tension study..


Dah satu hari study..otak pun dah tepu..petang2 ambik angin ...  masa minggu final exam hari tu aku banyak habiskan masa dgn tasha & tipah..

geng2 aku yg lain kebanyakannye busy study kat bilik diorang.. tapi kitorang tetap geng..hehe





Kawan la tempat untuk kita luahkan perasaan bila jauh dari family.. tak perlu bermusuh sbb masing2 memerlukan antara satu sama lain..

Aku memang tak boleh hidup tanpa kawan.. kawan tempat bermanja,tempat bergelak tawa...tempat berkongsi suka duka..segala tentang kisah hidup kita ..kita share sama2..kite-kite jee..hehe..

Thanks for being such a great friend to me.... ♥♥





 Gambar yg last sekali untuk sem 4.. masa ni dah habis paper CSC134 .. muka gembira je walaupun dalam hati tak tahu la nak ckp mcm mane kan....

Time ni tgh tunggu kawan2 yg lain...sementara tu ambik la gambar dulu kan..kenangan tu..hehe.. gambar untuk sem 4 je dah beratus-ratus..kalau dah habis dip nanti confirm sedih bila tgk gambar ni balik.. :P


** sebenarnye tajuk entri ni lagi seminggu lebih jee maksudnye cuti aku tinggal lagi beberapa hari je...mane sempat nak enjoy cuti ni..tak sabar nak masuk sem baru tapi agak takut la subjek bertambah susah... lagi2 risau result yg akan keluar minggu dpn ni...mengharapkan result yg cemerlang..InsyaAllah.. 

p/s: mari menghitung hari yg tinggal..lebih kurg 11 hari je lagi....11......10.......9.......8......7...................................0 !!!

No comments:

Post a Comment