Sunday, May 22, 2011

MAJLIS CUKUR JAMBUL & AQIQAH QNH


Hari sabtu yg lepas iaitu pada 21 Mei 2011 berlangsungnye MAJLIS CUKUR JAMBUL & AQIQAH QNH... Majlis cukur jambul ni bukan event family aku tapi majlis cukur jambul utk anak sedara aku...QAMILAH NUR HANNA(QNH) ...tu dikira family ke?? family jugak la kan..hehe..

Aku rasa majlis ni agak meriah la jugak sbb siap ade goodie bag lagi... ade khemah 1..makanan mmg banyak sampai tak larat nak habiskan semua..hehe.. Tema untuk majlis ni..pink,purple...sesuai utk budak kecik.. 


  





Aku dgn akak aku malas nak pakai kain baju kurung..so pakai la seluar..stail terbaru kot..haha.. ingatkan kena duduk dapur je..so senang sikit pakai seluar..sekali kena naik atas bagi bunga rampai..rosak plan... disebabkan majlis tersebut kekurangan anak dara .. mak dara je yg ramai...hehe..





Yang tiga2 gambar kat atas ni semua goodie bag...aku yg kanak2 punye pun aku kebas..hehe.. semua comel2... huruf Z & huruf K aku dah simpan awal2...haha.. .. goodie bag pun still kekalkan tema pink,purple..lagi satu biru....





Disebalik tabir majlis cukur cambul ni ............
............
............
............
............
............
............
............




p/s : nantikan entri seterusnye kalau ada..haha..

No comments:

Post a Comment