Friday, July 1, 2011

AKHIRNYA 27 / 6 ..

AaaaaaaaaaaaaaKHIRNYA setelah sebulan++ aku tak update blog,tiba2 aku tergerak hati untuk update blog balik... SBB APE?? sbb ade byk cerita aku nak cerita tapi takde masa nak taip disbbkan kesibukan sem ni....kelas tak pack tp keje yg bertimbun...ke aku yg tido tak henti2...HAHA...

Sebenarnye aku letak tajuk entri ni 27/6 sbb ade 2 perkara aku nak cerita pasal 27 JUN ni..... kalau sape2 yg kenal aku tahu la birthday aku 27 MEI kan kan... so 27 JUN tu genap la 20 tahun 1 bulan aku lahir kat dunia ni...ALHAMDULILLAH....

Bukan nak cerita pasal tu...tapi nak cerita yg birthday aku tahun ni first time sambut dgn adik aku yg comel....omaiyah(nama manja)..hehe.. pastu first time sambut dgn MUHAMAD KHAIRYL REDZUAN....thanks bagi kad yg comel tu & lain2...thanks 4 everything.....love u!!!


iyazee humaira azhar

Tak lupa jugak kat kawan2 aku yg bersusah payah plan nak buat surprise birthday untuk aku....serius TERHARU gila....hehe... Mula2 diorang plan panggil aku dtg rumah nak bincang pasal MUET.. pastu tiba2 je irma cakap ade something happen kat mira dalam toilet. Aku pun yg baik hati sgt ni pegi la tgk ape yg berlaku....sekali kena baling dgn tepung+air+pewarna oren....memang terbaik la kan....dah mcm cekodok...

Yang paling terharu semua geng2 aku join...kecuali tasha,nabila,mai.. ** Mai,thanks bg coklat !! hehe **Pastu makan kek dlm keadaan yg comot....tak selesa aku rasa ... diorang beli kek favourite aku...blueberry...hehe... balik2 dalam pukul 12 rambut dah keras gila kena tepung dgn air tu...sejam jugak la aku hilangkan tepung2 tu dari rambut.. tu pun aku dah fed up aku sambung keesekokan harinye basuh rambut tu...HAHA..teruk gilaa... Gambar insiden tersebut tak dpt nak paparkan disbbkan semua free hair(ayat skema gila)...HAHA.. :P


Thanks irma,mira,tipah,jia,nara,biha,nadiah,nisa,noorleen,husna !!!

Perkara yg kedua aku nak cerita ialah 27/6/2011 yg lepas genap 2 tahun aku kat UiTM Kuala Pilah ni...sekejap je masa dah berlalu...mcm2 kenangan ada..dari aku yg skema masa part 1 kpd diri aku yg sebenar..lebih suka mengacau org...hehe..nampak kan perbezaannye... tinggal lagi 1 sem je aku nak habiskan pengajian diploma ni....harap semuanye berjalan dgn lancar walaupun banyak benda yg terpaksa dilalui...


SEM 1:

jumpe tak yg mane aku?? haha...time ni mmg muka aku gelap gila...
sem 2 dah putih sikit sbb takde HBU..haha..*mcm tak logik je

SEM 2:

sem 2 yg paling best & paling takut benda tu berlaku balik...
APEKAH?? haha..biarlah rahsia..

SEM 3:

NO MORE PHYSIC !!!

SEM 4:
GENG kelantan dah tukar nama...
GENG HUHAHUHA!!!(amar yg bg nama ni)...
NO MORE BEL & CTU !!

SEM 5:
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
nak tengok gambar sem 5???
tunggu nanti... :)


p/s: tahniah to P.A(bukan nama sebenar) yg dah bertunang...kira kwn aku yg rapat yg first bertunang....tak jemput plak tu...huhu... nanti kawen jemput tau..nak jadi flower girl..HAHA..

No comments:

Post a Comment