Monday, July 25, 2011

BUSY SANGAATTT MINGGU NI...




Nak taip sikit je ni..sbb tgh berkejar nak siapkan thesis + rushing nak study bio...bayangkan viva rabu ni...harap2 ok la presentation mini project 1 nanti...haish...risau ni.... Ingatkan dpt update blog pasal sukan rakyat yg dah berkurun + entri mini project + entri dinner dekan..tak ke banyak...tunggu weekend la nampaknye..hehe..



Ada banyak benda nak setelkan minggu ni..thesis,slide viva,study utk test bio,hantar proposal mini project 2....terasa hari2 biasa ni tidak begitu indah sekali sbb tak dpt tido lps hbs kelas...kelas tak pack tapi keje berlambak... adat la student kan... cuti midsem hari tu pun tak dpt update blog...internet tak ade... :P



AKAN DATANG !!!!!! 


MAJLIS ANUGERAH DEKAN SEBELUM CUTI MIDSEM ...


p/s : terasa stress sem ni sgt2 walaupun final 3 paper je...tapi mini project amat merisaukan :P

No comments:

Post a Comment