Friday, July 1, 2011

HARI JUMAAT YG MELETIHKAN !!

Semalam kan hari jumaat.....yelah smlm..ni cerita smlm tp hari ni baru nak update sbb smlm bz sgt2 menyiapkan segala assignment,mini projek,assignment,kls..mkn ..tido....bla bla blaaaaa..... hari ni baru berkesempatan nak story2 pasal smlm...

Semalam pulak hari last hantar buku skrap bio...buat dlm group tp biasalah ktorg ni mmg suka buat keje last minit...hehe.. thanks to Hafiz sbb byk tolong ktorg cari isi...mcm dia baca je blog aku ni....ktorg cuma uruskan bab2 kreativiti je...hehe.. Group aku terdiri dari aku,hafiz,tasha,tipah....nama group ktorg THE HAMTARO ..HAHA...ni semua gara2 budak laki panggil hafiz tu hamtaro...

Aku taknak cerita lebih2 sbb tak sabar nak tunjuk hasil buku skrap HUMAN TECHNOLOGY : HUMAN GENOME PROJECT ....ktorg suka buat buku skrap yg merumitkan tapi hasilnye memuaskan sampai keje tu siap pukul 4.20..memang kelam kabut la sbb kena hntr sblm pkl 5... Cover page ktorg buat sendiri...warna warni tu....hasil idea tipah(kononnye)..hehe...


selesai menyiapkan cover page....hasil usaha FATIN & TASHA !! *blur*

menyiapkan dgn jayanya,....penat2..

COVER PAGE buku skrap...

GROUP MEMBERS...."the hamtaro"

CONTENT... berjaya mengeluarkan idea... dan ini lah hasilnya... :)

PRINT, GUNTING, TAMPAL

TADAAAAAA....dah selesai buat buku skrap...
Dah la smlm first time pegi kls tak bawak fon....serius risau gila bila tak bwk fon....kls pukul 8..balik bilik pukul 5 lbh..sampai2 bilik tgk ade 18 miskol dgn msj ntah bape... sori khairyl.. :P Habis2 buat buku skrap terus ambik mini projek bawak balik sbb sabtu ahad lab tutup... muka time tu serius rasa pucat gila sbb penat sgt satu hari tak rehat...


p/s: tak sabar nak tunggu esk..SUKAN RAKYAT SCISIS :P

2 comments: