Thursday, July 14, 2011

SUKAN RAKYAT DIPLOMA SAINS UITM KUALA PILAH

SUKAN RAKYAT DATANG LAGI...hehe... Ni kira kali ke-2 & mungkin yg last skali bagi aku & budak part 5 yg lain... last aku join sukan rakyat masa sem 2...time tu aku masuk explorace....yg muka comot2 tu...takpe2..jap lg aku tunjukkan gmbr...sem 5 ni aku taknak msuk explorace.... disbbkan da last jd masuk sukaneka..blh masuk mcm2...hadiah pun byk...haha.. 


IMBASAN SUKAN RAKYAT SEM 2

muka da mcm ape dah...haha..mmg lawa sgt2.. :P

Okay,utk sem 5 kitorang masuk sukaneka bukan 1 ,2 acara tapi byk gila ... kiranya kalau utk wakil group 5A1 & 5A2...asyik muka kitorang jelah yg nampak masuk semua acara...hehe.. masuk pun bukan nak menang..nak enjoy je...bila lagi nak dpt main2 mcm ni lagi kan... kembali ke zaman kanak2 yg comel...haha..

Group aku masuk acara GETAH DLM STRAW,LARI BERPASANGAN,SENTUH2 MANJA(guna bola ping pong),SWEET APPLE,ISI AIR GUNA SPAN,TIUP TEPUNG,BALING BELON,TARIK UPIH ...banyak tak?? haha... kitorang bukan tamak tapi dah takde wakil..kitorang pun ape lagi...masuk jelah...dah ade peluang dpn mata dpt hadiah free2..hehe..... :P

Gambar sukan rakyat ni guna byk kamera..jd aku tunjuk dulu gambar dari page SOCIETY OF SCIENCE(SCISIS) kat fb...entri yg lain2 aku tunjuk gmbr dari kamera tasha & biha pulak ...hehe.. Sukan rakyat ni berlangsung 2 minggu yg lepas iaitu pada tarikh 3 JULAI 2011...ni semua kenangan utk kitorang semua sebelum melangkah ke ijazah..bunyi mcm sedih je..hehe.... Gambar agak berterabur sikit ...sori tak sempat nak susun...hehe...


GAMBAR GROUP 5A SUKAN RAKYAT


time ni rasanye masing2 tgh pasang
strategi mcm mane nak pass getah kat kwn guna straw..

ni lepas acara tiup tepung..mmg dpt muka putih free2 jelah .. :P

biha yg last sekali....dah tak dpt nak kesan anak sapekah ini..hehe..

suka gambar ni... 1st sbb kitorang kalah time ni...haha...eh silap..
1st sbb muka putih...2nd sbb semua comel....haha

acara lari berpasangan...group aku yg pakai
baju biru tu...baju biru yg kembar tu :P

thanks alya ambik gambar kitorang...comot sgt2...haha

orang lain tiup dekat2..aku tiup jauh2...sbb tu la kalah..haha...
kitorang kalah sbb ade ke exco scisis tu pegi tambah
 tepung...haishbengang je..

pass straw guna getah...haha..blh ke?? pass getah guna straw....
(strategi:diorang ckp bengkokkan sikit straw tu)

bersiap sedia utk acara  sentuh2 manja...sentuh bola
 pingpong secara berpasangan tapi menggunakan 1 jari sahaja..

acara ni pun kitorang tak berjaya mendapat tempat..

tarik upih...group aku kalah jugak..haha... sakit gila main
tarik upih ni...serius taknak main lagi...haha..cukup la sekali tu je..

ain pass bola kat kembar...& kitorang MENANG atau KALAH??
tunggukan entri seterusnye..haha

susah main ni...group lain semua main tipu...
kalau nak ikutkan logik mane blh lari2 bwk bola ni guna 1 jari je..
tapi takpe..biarkan junior menang...akak2 dah biasa menang...HAHA

go 5A...haha...malu gila nak main game ni...

suasana sukan rakyat...semua part join...seronok gila...

exco2 scisis

group aku menang acara tarik upih ni bab gaya je..haha.. 

rapatnye kak..haha..



fokusnye jia...kata nak enjoy je bukan nak menang kan..haha..

kembar...Amiera & Aziera :P

lawan dgn budak junior....haha.. nampak kan kitorang muda lagi...hehe

lari berpasangan...time ni aku lari dgn jia...

yg kat belakang tu abaikan.. :P

dayah dah tak larat nak tarik..hehe..



alala manjanye sentuh..hahaha...
sentuh bola ye jgn sentuh tgn..hehe..

KAMI BUDAK COMOT !!!

go NARA go...

jia penghabisan utk group kitorang tapi tak berjaya...
takpe2...kalah itu permulaan kejayaan...haha





biha comot mengelap mukanye..hehe..

jia yg paling hepi sekali masa tarik upih ni...hehe..

\p/s: nak balik rumah...cuti seminggu sampai 24hb...cuti midsem UiTM.... aku mungkin tak on9 selama seminggu...tak on9 fb & blog... :P

No comments:

Post a Comment