Friday, August 5, 2011

MAJLIS ANUGERAH DEKAN 2011

Agak terlambat nak buat entri ni tapi aku gagahkan diri jugak nak post...hehe..Majlis Anugerah dekan yg kali ke-2 aku pegi & kali ke-3 UiTM aku buat...mula2 mcm nak tak nak je pegi sbb baju utk pegi dinner takde...tak sempat pun nak balik rumah cari baju lawa2..tapi last2 pegi jugak sbb geng2 aku semua ajak pegi ramai2...Event ni buat kat dpn Anjung Selera Perpatih je...memang berselera sgt2...hehe..

Ramai jugak student yg dpt dekan komen pasal dinner kat anjung hari tu.. "APESAL DINNER BUAT KAT DPN ANJUNG JE..UiTM LAIN BUAT KAT HOTEL 5 STAR....TAK APPRECIATE BETUL BUDAK YG DPT DEKAN NI"... Bagi aku...tak kisah la buat kat mane2 pun asalkan ade penghargaan yg dibuat utk student yg dpt dekan ni & yg paling penting sekali dpt makan free weh...haha...aku bab2 mkn free...benda2 free ni mmg pantang...haha..


dinner ni buat sebelum cuti midsem...tapi baru nak update.. :P
tahniah kwn2 aku yg dpt 4.0... 

Aku pun malas nak taip sgt...sbb tu blog aku ni dah mcm terbiar je...susah2 je kwn2 aku yg buka blog aku hari2 nak tunggu aku update entri baru...terharu sgt2 ...hehe..siap ade yg search google nak cari blog ni..nama orgnye terpaksa dirahsiakan... :P Bawah ni semua gambar sepanjang Majlis Anugerah dekan 2011 ni..


datang2 je terus ambik gmbr...nampak kan excited memasing...hehe

tema mlm tu moden kontemporari...tapi tak dpt
nak ikut tema sgt la..baju pun baju last minute...
lps dah ambik gmbr...cpt2 rembat meja no 13 ni..meja ni
paling tepi sekali...yg seronoknye mestilah dekat dgn tempat ambik makanan...hehe

salah satu menu malam tu...daging lada hitam... :P

nasi minyak beras cap cap rambutan..haha..aku main suka hati je teka..
aku rasa menu mlm tu nak suruh kitorang feeling2 kenduri kahwin kot..haha..

ayam masak merah...ayam ni sekejap je dah licin...ade lagi menu
lain tapi takperlu la nak tunjuk semua kan..:P

time ni tak start event lagi tapi gambar tetap byk kali ambik..

tipah,nara,jia,aku :P

alala comelnye...hehe..




kejayaan housemate dikongsi bersama..hehe..
blh catat dlm Sri Pilah 4 Book Of Record ni...haha

lepas dah habis majlis ni...masing2 semua nak kumpul
dgn budak2 yg kitorang kenal...masa utk ambik gmbr beramai-ramai...

Tok Wan sorang je tersesat kat belakang tu..hehe.. 

Sabrina & Fatin Zulaikha...gmbr blur..

geng aku ...pegi kelas sama2,study sama2..gelak2 sama2..
nangis sama2...semuanye sama2... SAYANG SEMUANYE...hehe

dari kiri: Jia,Nara,Biha,Tipah,Aku,Irma,Nabila

alamak!! terletak gambar skandal..haha...hanya la rekaan semata2 ye..
Tok Wan setia kat Siti Syafiqah Hashim sorang je kan kan...hehe

lepas dah penat ambik gmbr kat meja makan dgn pelbagai aksi...
kitorang sambung ambik gambar kat pentas pulak...mcm2 ragam ade...
start dgn gambar semuanye girl yg girlish2 je..hehe

KAMI DIPLOMA SAINS GROUP A !!

Nur Inarah

Najiah Syahirah

Nurul Sabiha

Nur Nabilahuda

Fatin Zulaikha

Nurul Irma Iza

banner ni dah di"target" dari awal lagi nak ambik gmbr kat sini...hehe

yes !! aku memang excited ambik gmbr kat sini.. :P

kualiti gmbr kurang..tak mampu nak pakai dslr..hehe..
muka nampak gelap ye masing2..





saje nak tunjuk baju kat cahaya pelita ni...
sempena nak raya ni..hehe..

muka aku memang tembam...bukan saje2 buat... :P

Tu jelah entri pasal dinner dekan ni...sem 5 ni 3 subjek je final tapi busy & susahnye mcm 10 subjek...kena concentrate lebih... aku pernah merasa result jatuh teruk masa sem 2...harap perkara tu tak berulang lagi...aku tak nak terlalu leka... Aku bukannye jenis yg pandai...jadi kena usaha lebih sikit..nak kata rajin lagi la tak ...aku ni kalau tak ade laptop dpn mata baru rajin kot nak study..  :P



p/s: SELAMAT BERPUASA semua...belum terlambat lagi kan...baru puasa hari ke-5..hari ni aku berbuka Nasi Ayam Gemas ...hari2 mkn ayam... :P

No comments:

Post a Comment