Wednesday, September 7, 2011

RAYA KEDUA DI SEPANG

Cerita pasal raya kedua...raya kedua setiap tahun family belah walid akan beraya di Sepang...tapi mula2 tu diorang semua singgah beraya di rumah kitorang dulu...tahun lepas je aku tak dpt join sbb rumah aku time tu tak ade air...takkan nak pegi beraya tanpa mandi...haha..Tahun ni pulak aku ingatkn diorang dtg lambat..aku pun relaks jelah tak siap ape2...sekali diorang dtg aku kelam kabut nak pegi mandi...nak tolong umi aku masak..haish tak suka keadaan serabut tu... :P


juadah di pagi raya kedua..
.mihun lada hitam,ketupat,nasi himpit..  :P

mak long merasa kuih raya yg aku buat...haha..aku buat la sgt kan..

sesi bergosip antara sepupu...haha

allysa & lin..



allysa & adik aku..hazeeq
seronok dpt duit raya...hehe


sebelum balik..bergambar kat dpn rumah aku.. :)
akak aku bknnye join pegi beraya pun..kena keje.. :P

kami bukan kembar tapi adik beradik..haha..MEMANG LA..

the ONLYgirl in my family...

Lepas dah beraya rumah aku...kitorang semua pegi beraya rumah sedara2 kat sepang...mula2 pegi bukit pelanduk dulu...betul la kot nama tempatnye...haha..aku tak bape tahu sgt..yg bestnye rumah kampung kat situ ade buaian...suka sbb nak ambik gambar je...hehe.. raya kat sepang ade la dalam 5 buah rumah ...perut aku kenyang makan mcm2...lepas2 raya timbang berat naik 2kg...haha..lantak la...yg penting aku hepi..


sepupu2 yg rapat... :P

semuanye pink+merah...dah sepakat pakai sedondon..hehe
nak naik lagi buaian.. :P

apsal muka aku nampak putih semacam..haha..bukan edit ye.. :P


sepupu2 lelaki...


masa untuk mencekik...kenyang2..


gambar family walid...gambar edit..
lastly..gambar original..hehe..tak semua ade..
akak aku,adik2 aku ade yg tak join beraya sekali...
p/s: lagi 6 hari nak balik rumah...mula menghitung hari...haha..org study week stay kat kolej study...tapi aku buat keputusan nak balik rumah study...final exam aku start lambat...1 oct...sempat la aku habiskan study 3 subjek utk final...bestnye sem ni sikit je subjek kena study..tapi susah sangaatt...InsyaAllah semuanye okay.. :P

No comments:

Post a Comment