Monday, September 5, 2011

RAYA PERTAMA 1432H



SELAMAT HARI RAYA kawan-kawan...cuba korang try halakan api kat atas tu dekat dgn pelita...lawa kan kad raya ni..aku ambik kad raya flash ni dari blog ayeemayam...kreatif kan..okay2,sekarang ni dah seminggu raya.. baru aku tergerak hati nak cerita pasal raya..ni semua gara2 aku dah balik kolej & terasa amat bosan kat pilah...tak puas cuti..nak balik...mood study aku dah terbang entah ke mana...haish mcm mane la nak final exam ni... :P

Raya tahun ni aku rasa agak suram sikit..tak rasa mcm raya pun...mungkin sbb aku dah besar kot...pastu duit raya pun kurang semacam je..hehe.. raya pertama memang aku seharian kat Banting,Selangor...kampung dua2 belah kat banting je...kampung pun dekat sangat dgn rumah.... mcm biasa la awal2 pagi  baru bertolak dari nilai ke banting ...Raya pertama kebanyakannye beraya rumah adik beradik umi...raya kedua kita cerita kemudian okay..minggu ni pulak aku busy dgn test..viva..thesis...mungkin project csc...mungkin jelah.. :P



tema baju raya tahun ni plain colour..ade manik2 kat baju yg umi aku jahitkan..

adik aku yg kecik ni pun pakai baju
plain colour..

kat rumah mak long...

gambar kamera terang sgt...gmbr kat rumah..

with my lovely sister..

makan satay pulak...jemu makan nasi himpit.. :P

p/s: semalam baru lepas belajar pasal asal usul spesies manusia...tapi aku rasa benda tu mengarut je..merosakkan otak aku lagi ade la...ade ke ckp nenek moyang kita dahulu kala berasal dari gorilla,apes,monkey...pastu ade pulak spesies hominids muncul sebelum spesies manusia yg aku rasa sangaaatttt2 tak logik..bagi aku la..bagi korang tak tahu la kan..ntah pape aku belajar bio chapter last ni..

No comments:

Post a Comment