Thursday, September 29, 2011

TAK SABAR FINAL EXAM

Tak sabar la sangat kan nak exam...haha..padahal tak sabar nak habis...pastu nak duduk rumah dengan indahnye...daripada study week hari tu smpai semalam duduk rumah...ade je banyak masa nak update blog tapi aku tak ada la sangat nak rajin kan..nak study pun tak rajin...haha..baik simpan angan2 nak update blog sepanjang study week ni...sekarang aku dalam keadaan tertekan nak susun balik ape yg aku dah study.. :P

Budak lain semua dah start exam..dah nak habis pun..aku je yg tak start2 lagi..aku tension jugak kadang2 study bio ni..study sampai aku pun lama2 konfius...dah bercampur aduk semua benda..aku perlu susun balik semuanye dgn jayanye...InsyaAllah sempat nak settlekan semua tu sebelum exam...risau jugak walaupun sem ni 3 subjek je...aku dah puas duduk rumah 2 minggu ni....paper first utk sem 5 sabtu ni....nervousnyee...


Alangkah seronoknye kalau dpt buat nota secomel ini..
tapi aku hanya dpt buat nota yg penuh dgn tulisan je... :P


























Tapi kat rumah ni banyak sangat dugaan ...dengan dugaan cerita Soffiya yang sentiasa pengaruh aku utk duduk dpn tv...lepas tu dugaan dua orang adik aku yang nakal...yang hazeeq suka pengaruh aku main game..ade komputer tapi nak jugak main game kat laptop ni..saje je kan...seronok jugak main game..boleh release tension study..hehe.. yg lagi sorang budak kecik ni pulak suka baling2 alat tulis ....memang aku kena cari masa & tempat yg sesuai utk study..kalau tak habis la tak study...hehe..duduk rumah ni bestnye sbb tak payah nak fikir2 nak pegi beli makanan kat anjung pukul bape...pakai baju ape semua tu..hehe.. :P



iyazee humaira yang nakal...


hazeeq yang sentiasa menghadap komputer main game.. 


 JADUAL EXAM SEM5
BIO300 : 1 OCT (9 a.m-12 p.m)
CHM301 : 5 OCT (9 a.m-12 p.m)
CSC317 : 7 OCT (8.30 a.m-11.30 a.m)


p/s: InsyaAllah kalau ade rezeki...sem ni dpt dekan..nak 4.0 blh? :P

No comments:

Post a Comment