Wednesday, November 23, 2011

BERMULANYE SEM 6..

Assalamualaikum kawan-kawan...hehe...dah lama tak start tulis entri dengan ucapan salam... dan sememangnye aku tak update blog pun masa cuti hari tu...bila online pun tak terasa nak update... disebabkan kemalasan aku dah sampai tahap maksimum sangat-sangat bila ade kat rumah...

Hari ni dah masuk hari ke 5 aku ade kat kolej ni...confirm2 la minggu pertama masing2 lecturer tak berapa masuk kelas kan kan...benda tu pun sama je berlaku kat aku...dari hari isnin tu aku rasa bosan yg teramat sangat...bosan sebab tak ade benda nak buat...asyik tido..tido..tido..

Last2 aku mengambil masa selepas solat subuh ni utk update blog...mungkin sbb time ni masing2 semua tido balik jadi line wifi akan bertambah laju...haha...nampak kan betapa seronoknye online laju-laju ni...dan secara tiba-tibanye aku terasa nak buat azam baru utk sem ni tak nak tido selepas solat subuh...mampu ke semua ini bertahan sehingga ke penghujung sem???  mari kita semua tunggu bersama-sama...hehe..

Malam tadi kebetulan terbaca blog kawan aku..."IRZA"(bukan nama sebenar) update blog...siap ada azam sem baru lagi...aku pun rasa terpanggil utk update blog ni...sem ni merupakan sem last bagi aku..sem 6...setelah bersem-sem dari tahun 2009...akhirnye setelah hampir 2 tahun lebih menunggu...penantian untuk grad sebagai pelajar diploma adalah tak lama lagi ...haha..ayat mcm ape je..


Azam sem 6 2011/2012 :
1. tak tido selepas solat subuh
2. baca sekurang-kurangnye 10 ayat Al-Quran selepas solat subuh (*bagus utk student)
3. banyakkan minum air kosong
4. study serajin-rajinnye
5. kurangkan balik rumah (*mcm susah je nak buat)


Kawan-kawan!!!
Jom kita sama-sama grad tahun depan !!! 


p/s: harap sem ni semuanye berjalan dgn lancar..especially bel(English in Occupational Purposes)..dah 2 sem tinggalkan bel ni...ntah boleh ke tak nak speaking ni...tak ade final exam pulak tu...

No comments:

Post a Comment