Thursday, November 24, 2011

TUDUNG AIDIJUMA (aJ)....TUDUNG BAWAL MURAH & LAWA...

Kali ni nak share sikit tudung bawal yg murah-murah...bagi aku tudung ni mampu dibeli oleh student-student kat luar sana...jadi jgn risau...jgn khuatir kalau duit tak cukup nak beli tudung baru... duit ptptn pun dgr cerita dah masuk kan...haha...ape lagi ni la masanye utk habiskan duit pt tu...hehe..silap-silap..ni la masanye utk kita spend sedikit duit utk beli tudung bawal rekaan Datin Norjuma ni...


Aidijuma (aJ)


Tudung Aidijuma ni ade buat promotion sehingga DEC2011 ni...5 helai tudung berharga RM30..cepat2 grab sebelum terlambat...mane nak dapat harga murah mcm tu..kalau kita pergi pasar malam pun paling murah 1 helai tudung bawal harganye RM10 kan... aku saje nak promote..bkn dpt ape-ape pun...saje nak berkongsi dengan kawan-kawan yg mencari tudung bawal yang murah-murah ni...bukan murah je tapi lawa & senang dipakai(*mengikut sumber yg dipercayai)..

Ini la dia Datin Norjuma...lawa kan tudung dia & orangnye.. :P

ANTARA GAMBAR TUDUNG BAWAL KOSONG :






ANTARA GAMBAR TUDUNG BAWAL 2 TONA:






Kalau ade yang berminat boleh la buka facebook TUDUNG AIDIJUMA ni utk menempah...pilih la yg mane berminat di hati...mungkin ade yg akan rambang mata tgk banyak sgt warna kan...hehe..


CARA-CARA PEMBELIAN:-
1.  Buka emel dahulu..
2.  Klik album tudung kat fb tudung aidijuma
3.  Lepas dah siap pilih, emelkan pesanan ke sales@aidijuma.com
4.  Sertakan butiran maklumat berikut:
        -Kod tudung (Contoh:- Tudung bawal kosong : No kod 7)
        -Kuantiti
        -Alamat penghantaran yang lengkap
        -No. Telefon
5.  Tunggu sehingga pihak tudung aidijuma hantar invois kat emel.. baru buat pembayaran mengikut no. akaun & jumlah harga yang dinyatakan
6.  Emelkan bukti pembayaran(*scan resit pembayaran) selepas membuat bayaran di bank
     *(Elakkan menghantar bukti pembayaran menggunakan emel baru bagi mempercepatkan proses penghantaran)
7.  Penghantaran akan dilakukan setelah selesai semuanye


SELAMAT MEMBELI BELAH DI TUDUNG AIDIJUMA !!!

p/s: banyaknye sepupu kahwin bulan 11 & 12 ni...27 nov(ezy-P.Dickson & farihah-Kanchong Darat),3 dis(kak leli-Sg Petani),11 dis(abg eril-Banting)....kenyang la makan nasi minyak...hehe..gaya mcm aku pegi je semua kenduri kahwin ni...entah-entah tak balik rumah pun..SELAMAT PENGANTIN BARU SEPUPU-SEPUPUKU...hehe.. :P sepupu 19 tahun kahwin minggu ni...aku yang umur 20 tahun bila  pulak nak kawen? haha..jawapannye lambat lagi...belajar sampai habis degree dulu..

6 comments:

  1. mcm mane klau sy byar mlalui on9?(guna cimbclicks)...resit pmbayaran cmm mane kalau on9?..nk beli sgt..

    ReplyDelete
  2. xpasti la ..cuba awak try hantar emel kat cs@aidijuma.com ...harap dpt bantu awak.. :)

    ReplyDelete
  3. mcm byk stok dh abis je..

    ReplyDelete
  4. kalau nak senang pergi dekat stokis aJ ni..kalau beli on9 proses makan masa lama la jugak ikut experienced sendiri dgn kwn2...mungkin sbb ramai sgt yg order..

    ReplyDelete
  5. @myristated : kalau nak jd stokis aidijuma..cuba try buka fb aidijuma & tnya dgn lebbih lanjut okay.. :)

    ReplyDelete