Monday, December 12, 2011

ALAT SENAMAN BARU UiTM KUALA PILAH....

Wah lamanye aku mengambil masa nak update padahal smlm tak ade la buat lab report sangat kan...sebab aku malas sgt nak taip...nak update tapi malas..susah la kan mcm tu...kali ni nak cerita pasal alat-alat senaman yang baru & mengujakan kat kampus aku ni...kampus mane lagi..kampus kesayangan iaitu UiTM Kuala Pilah..hehe... walaupun ramai kutuk-kutuk cakap kampus ni kecik la..banyak tahi burung la...tapi aku tetap sayang kampus ni sbb aku first batch yang menjejakkan kaki kat sini...bangga sekejap...hehe.. :P

PLEASE....DON'T EVER TRY THIS AT HOME !!!
Boleh terkoyak kain ni kalau tersalah langkah...haha.
.

Okay,disebabkan dah sem 6..aku rasa seronok jugak la bila dah ada alat senaman yang sesuai untuk remaja yang perangai budak-budak macam aku ni kan...lagi satu tak ade la kempunan bila tak dpt merasa alat senaman ni...perasaan jakun bila first time guna tetap ade...biasa la dari sem 1 tak ade benda yang pelik-pelik macam ni...hehe..akhirnya dgn terhasilnye alat senaman ni..semua student berebut & over excited nak main...ish ish ish...sampai kena tunggu giliran...hehe

Disebabkan setiap petang ramai yang naik alat-alat senaman ni..jadi masa lepas habis kelas...tak ade kelas pun time tu...kelas cancel..jadi kitorang dgn perasaan gembira yang membuak-buak ni terus bergegas balik...sebelum balik tu ternampak dekat kawasan alat senaman tu lengang je tak ade org..jadi kitorang cepat-cepat pandang kiri & kanan & then melintas sehingga sampai dgn jayanye ke sini...Hahaha.. *ayat nak panjang je kan*

tasha excited dpt main sampai puas... :P

aku rasa alat yg ni paling bosan kot..
haa lupa nak mention...nampak kan yang kat belakang warna hijau tu...
tu la court baru kitorang...siap sepenuhnye masa cuti sem hari tu..
cepat kan..bila la nak ade kolej baru pulak kan.. :P

haa yang ni main sorang je ye bukan berduet...
ni namanye salah guna.... :P
Kat atas ni baru 3 je jenis alat senaman yang aku tunjuk...saje tak nak tunjuk semua...kalau nak tahu ape lagi alat-alat yang best tu..datang la jenguk ke UiTM kitorang ni...confirm tak rugi...haha...bagus jugak ade alat senaman ni....sekurang-kurangnye tak ade la bosan kalau petang-petang nak keluar jalan-jalan ambik angin kan...lagi-lagi siswi...siswa dah awal-awal lagi conquer court yang sedia ada tu...siswi mengalah main badminton belakang blok je...  :P







Haa lagi satu jangan la ikut macam kitorang ni pakai baju kurung main benda ni...boleh terjatuh ditambah dgn kena gelak dgn budak-budak junior yang lalu lalang nak pegi kelas...haha...aku rasa bila dah nak habis sem ni memang kena banyak gambar kot sbb ni semua kenangan..lepas ni entah jejak ke tak kaki kat kampus ni lagi kan...mungkin dah tak akan singgah pilah ni...manelah tahu kan...kalau buat reunion dah tentu la buat kat tempat lain...ANYWAY,every moment is the best moment...no ne can change our friendship... (*ayat english aku entah betul ke tak.. :P)


p/s: masa untuk siapkan report...minggu dpn ramai lecturer dah booking utk test ni..haish mood cuti dah dtg...mood nak study entah bila nak dtg..dah sem 6 pun perangai tak berubah... :P

2 comments:

  1. hai awak , mai pun dari uitm kuala pilah juga :) . selamat berkenalan .

    ReplyDelete