Sunday, December 11, 2011

LAST BIRTHDAY EVENT 2011

Haaaa sebenarnye ade entri yg patut diupdate sebelum yang sambutan hari jadi ni..tapi disebabkan sambutan birthday ni masih fresh lagi ...aku pun terasa nak post benda ni dulu...hehe...boleh je kan...suka hati sendiri la kan...sambutan birthday ni disambut pada hari selasa lepas iaitu pada tarikh keramat 6 DEC 2011...sambutan birthday kali ni kira event terbesar bagi group aku sbb nak sambut birthday 6 org kawan sekaligus...lebih kurang save budget la..hehe.. yang sambut 6 orang..yang plan pun 6 orang jugak...total kawan-kawan semua berapa ye...mestilah 12 orang..pandai !!! Hahaha  :P

sebenarnye nak upload video tapi ade problem...
so tak dapat la nak tunjuk.. :P

Event ni dah plan lama tapi memandangkan masa dan perancangan nak surprisekan kawan-kawan tu terhad..jadi kitorang kena plan betul-betul supaya tak terkantoi...yang sambut birthday NARA,TASHA,HUSNA,IRMA,BIELA,TIPAH.... ni  semua yang sambut birthday dari bulan  OKT - DIS ...selasa petang tu lepas lab bergegas tumpang orang pegi ke pekan pilah memandangkan kereta sewa tak ade...mula-mula singgah beli kek pastu pegi KFC...untuk jamuan makan malam tu...

Kita cuci mata tengok gmbr jelah ye...nanti tulis panjang-panjang pun bukannye korang rajin sgt nak baca..aku dah tahu dah....jom saksikan gambar sepanjang sambutan birthday yang berlangsung malam tu... kalau ade yang suka boleh la klik LIKE !!! :P


perisa ape?? macam biasa la..perisa kegemaran...
KEK BLUEBERRY...nyum nyum..hehe

orang yg tak sambut birthday yg excited terlebih ni... :P

semangat potong kek...ni semua yg tak sambut birthday malam tu..

semua balik dlm keadaan muka yg sangat comot... *gambar berterabur*

ni la dia birthday girl malam tu...
dari kiri nabila,husna,irma,nara,tasha..
tipah tak dpt dtg sbb demam..

baru la nampak muka masing-masing...cahaya lilin kek.. :P

NUR INARAH ABDULLAH TAHIR
-26 OKT 1991-

NATASHA AZMAL
-2 NOV 1991-

NUR NABILAHUDA MOHD RUSLI
-5 DIS 1991-

NURUL HUSNA MOHAIYUDDIN
-9 NOV 1991-

NURUL IRMA IZA ZULKAFFLI
-26 NOV 1991-

lilin memang cukup-cukup je untuk 6 org...sorang dpt tiup 1 lilin je...



seronok main comot-comot...
baling belon yang diisi penuh dgn air+tepung...
part yg best bila main krim aiskrim comotkan muka org lain... :P

cuba menahan angin meniup api lilin ...hehe

LOKASI sambutan birthday...belakang blok SERI PILAH 4..

GIRL IN BLACK..Hahaha..
gambar kurang jelas...mesti tak kenal kan aku yg mane satu.. :P

Terima kasih banyak-banyak kepada semua sbb bagi kerjasama yang sgt baik...kalau ade rezeki InsyaAllah nanti lain kali kita sambut birthday orang lain pulak okay...ni kira short entri la..harap-harap ni semua dpt jadi kenangan untuk kita semua... Birthday semua orang kita dah sambut utk tahun 2011 ni kan...kira adil la kan...tapi aku rasa yang kali ni kena tak teruk sgt masa aku & mira kena...sampai rambut pun jadi keras....sambut pakai tudung boleh la ambik langkah selamat :P

p/s: next ade banyak entri menyusul..InsyaAllah kalau rajin malam ni jugak aku dah siap entri baru...tapi report bio tak siap lagi... 

No comments:

Post a Comment