Wednesday, February 8, 2012

HOW I GET RID MY STRESS?

Arghh serius stress nak belajar sekarang ni...mood nak buat kerja memang tak ade la kan..ape ntah lagi nak study...report berlambak tak siap lagi...tersadai je atas meja tu..Etr serius membuatkan mood aku terus hilang..etr bukan subjek favourite aku sbb aku bukan budak business kot..manelah tahu mcm mane nak buat marketing..operational plan..business plan semua ni..tapi budak sem akhir memang tak boleh nak lari la dari subjek ni la kan..nak tak nak kena buat la...nak lukis gambar shark untuk report bio pun tak lepas-lepas lagi ni..serius banyak sgt kerja..dengan perasaan dilema nak pilih degree lagi...haha..macam-macam la aku ni...

Malam ni aku buka youtube tengok video yg bukan-bukan sambil discuss etr dgn kawan..haha..bukan video yg tak elok okay..tapi video yg merepek..tapi suka je layan sbb kat kolej memang tak ade tv la kan..saje untuk menghilangkan perasaan gundah gulana dalam hati..haha..bahasa dah confirm-confirm tak betul..kalau betul memang terer la kan..Layan video farady malam-malam memang buat stress aku hilang untuk seketika okay... :P


yang ni part 3 je..full movie klik link bawah ni.. :P


FULL MOVIE

Aku dah try cari nak letak terus video tu kat sini tapi tak jumpe pulak..korang try klik link kat atas ni jelah okay...ni pun kawan aku jugak yg share video ntah pape ni..aku pun layan jelah kan...yang best video farady ni buat ialah dia buat sound orang tu bercakap memang sama macam pergerakan mulut tu..serius lawak..ada banyak lagi video farady ni buat..korang boleh try search kat youtube okay..tak mampu la nak share semua kan..lagi satu video kat bawah ni...video ni sememangnya mental....




Bila stress ni kena la ingat balik tujuan asal kita nak belajar kan..kadang-kadang ada jugak perasaan putus asa tapi kita kena ingat... "Nak rumah besar,kereta besar,gaji besar..ape-ape jelah yang besar kan..semuanya ada dalam buku kan" ... kalau kita tak belajar mcm mane kita nak berjaya kan.. lagi satu kan.. "Ingat ibu,ayah,family kita bila kita dah mula putus asa nak belajar" ..tak semua kat dunia ni senang untuk kita capaikan...sekadar perkongsian je ni..tak ade nak bagi ceramah sangat pun.. :P




































p/s : masa untuk lelapkan mata...kenapa semakin rajin blog? entahlah..perasaan tetiba je ada...doakan hari selepas ini lebih baik dari hari-hari sebelum ini... :P

No comments:

Post a Comment