Saturday, February 4, 2012

SUMMARY JANUARY 2012

Hai hai hai....Assalamualaikum semua...hehe..punye la lama tak update blog sampai ada niat nak buang je blog ni sbb malas sgt dan ditambah dgn busy sem akhir ni...ade masa terluang pun fikir nak tidur je puas-puas...tinggal lagi berapa hari je nak habiskan diploma...sedih tu memang sedih...tapi gembira pun ade jugak...tak sabar nak duduk rumah lama-lama...


Disebabkan tajuk entri ni ringkasan bulan januari 2012...jadi nak buat ringkasan jelah ape yg aku buat masa bulan 1...aku dah compilekan semua cerita dalam 1 entri...malas sgt nak taip...hehe...kerja berlambak lagi nak kena buat ni...okay-okay...mula-mula nak start yang mane ye...okay kita start dgn gambar pakai baju korporat untuk sem akhir ni...gambar ni biasa-biasa je..tapi nilai persahabatan dalam gambar tu yg special..hehe..


okay..gambar ni tak jadi..tapi nak letak jugak.. :P

sunflower style...

BECAUSE we are part 6 !!!

Next,kita teruskan dgn gambar kitorang jugak..tu dah semestinya...hehe..gambar naik motor pergi pilah...yg ni umi aku memang tak bagi naik motor kecuali dgn walid aku je...tapi aku dah explain kat umi aku awal-awal lagi...pergi naik motor ni nak pergi makan roti canai kat dpn uitm je last-last sampai ke pasar tani kat pilah diorang ni bawak aku merayau...siap pergi singgah playground main dulu...


serius dah lama tak naik motor...

semua motor pinjam je okay.... :P

haha...memang tak boleh blah la kan main tak buka helmet..malas punye pasal...

kemain excited masing-masing :P




Bagi pelajar-pelajar IPTA macam aku ni, mesti dah tak sabar nak dpt baucar buku kan kan...tak sabar nak habiskan baucar tu sebenarnye..hehe.....memandangkan baucar tu dpt lambat dan buku pun semua dah beli..jadi baucar tu digunakan untuk beli benda yang tak berfaedah...nak beli buku degree pun manelah tahu dpt kos ape kan...jadi belilah alat tulis untuk exam je...kalau nak ikutkan kitorang dpt baucar tu lambat lagi tapi kitorang ni dah tak menahan tengok budak-budak junior beratur ambik baucar tu...hehe...so beratur buat-buat muka budak junior ambik baucar buku tu cepat-cepat...nasib baik abang kaunter tu tak marah... :P





Story last sekali pasal jam baru yg macam kanak-kanak tak cukup umur...hari tu kan kan ade budak tu jual jam...geng-geng aku semua beli jam tu...dan diorang pun telah pengaruh aku untuk beli jugak jam tu...harganya mahal la jugak..10 dollar...haha...memang tak la kan..10 ringgit je pun...akak aku siap marah adik aku yg umur 6 tahun tu sbb letak merata-rata jam dia...padahal tu jam aku..haha..kawan-kawan aku yang lain feeling-feeling macam power rangers tapi versi perempuan pakai skirt...memang gila la perangai masing-masing...makin besar makin menjadi-jadi perangai sorang-sorang kawan aku ni...haha...tapi cool weh...haha..



hijau pink..


p/s: hidup dalam keadaan dilema nak sambung degree ape ni....tak mampu nak ambik medic...kang bertambah stress belajar :P

No comments:

Post a Comment